Gaar bij je Thuis

CORONATIJD

Ook in de gekke tijd staan wij klaar voor u, onze gasten. Om toch te kunnen genieten van de gerechten van Joachim.

 

Ook voor de gerechten van Gaar Thuis probeert Joachim zo veel mogelijk met de seizoenen mee te koken, zodat hij te allen tijde met verse producten/ingrediënten kan werken. Waarbij vegetarisch eten niet vergeten wordt. Klassieke gerechten met wereldse invloeden waarbij de smaak voorop staat.

 

Samen met zijn echtgenote Myrthe als gastvrouw, runnen zij dit mooie bedrijf.  Myrthe adviseert u graag een passende wijn bij Joachims gerechten, van bekend tot onbekend maar altijd van hoge kwaliteit.

Zo kunt u toch een beetje genieten van restaurant Gaar waar passie voelbaar is en je liefde kunt proeven, ook bij u thuis!

 

Alle gerechten zijn door Joachim voor 90% (voor)bereid en eenvoudig thuis "af te maken" door middel van een heldere en eenvoudige uitleg voor de laatste handelingen.

 

De wijnen worden perfect op temperatuur meegeleverd, dus als u de tafel mooi dekt en uw favoriete muziek opzet waant u zich even bij Gaar maar dan gewoon thuis.

 

 

Gaar bij je thuis?

 

Dat kan, met een goede voorbereiding van ons en de finishing touch van jezelf.

 

Alles met een duidelijke handleiding waardoor je thuis kan genieten van Restaurant Gaar!

 Thuis

Wij doen ten alle tijden ons best om uw diner dik de moeite waard te laten zijn. Desondanks kans het altijd voorkomen dat u, om welke reden dan ook, niet 100% tevreden bent. Graag vernemen wij van u welke punten qua levering, producten of anderszins volgens u voor verbetering vatbaar zijn. Vertel wat u met ons wilt delen bel ons gerust of stuur een (anonieme) email naar: info@restaurantgaar.nl

 

Op deze manier kunnen wij - bewust - blijven streven naar perfectie!

Hartelijk dank...

GAAR thuis - de favorieten van restaurant Gaar bij u thuis -

MAIL ONS NU OM UW BESTELLING DOOR TE GEVEN

 

TEL 043-8700126

MENU

CONTACT

043-870 0126

info@restaurantgaar.nl

ADRES

Klinkenberg 173

6231 BC Rothem-Meerssen

OPENINGSTIJDEN

D0-Di 16.00 - 18.00 uur

Woensdag gesloten

©RESTAURANT GAAR  |   CREATED BY ROET™